Dansk English
painting supplies - malerartikler.jpg

 

MALERARTIKLER

 

 


Klik på biledet for at forstørret det.

 

LÆRRED  - høj kvalitet, findes i både hør og bomuld

BLÆNDRAMMER - Vi har mange forskellige størrelser på Læger, men ring til os for at bestille en blændramme i de mål du har bruge for. Hvis vi ikke har det, skaffer vi det. Kilder er gratis, kom bare forbi hvis du mangler.

canvas.jpg
hor-larred-linen.jpg
Blænderammer - Stretcher Frames.jpg

 

 

CREA GESSO & VALLEJO MASKING FLUID

Gesso Blanco i 500ml. og Gesso Medio i 1000 ml. (Gesso er oprindeligt en grunder af gips og animalsk lim, der anvendes i italiensk middelaldermaleri. I dag bruges betegnelse for en hvilken som helst grunder til træ eller lærred med henblik på senere bemaling.)

Vallejo Masking Fluid i 85 ml. (Making Fluid er et flydende medie, som bruges til akvarelmaling. Man påfører masking fluid der hvor man ikke vil farve papiret, og får derved nogle hvide, uberørte felter i sin akvareltegning. Masking fluid tørrer op til en blank gummiagtig masse, og kan gnubbes af med fingeren efterfølgende. Lad ikke Masking fluid sidde mere end max 3 dage, brug ikke pensel til påføring da det vil ødelægge den, og mal aldrig på akvarellen inden making fluiden er helt tør.)

CREA Gesso 500ml.jpg
CREA Gesso 1000ml.jpg
Vallejo-masking.fluis_small.jpg

 

 

DERWENT WATERBRUSH med nylon hår -   Perfekt til at tage med sig ud i naturen. Afgiver jævnt vand når penselfibrerne rører ved papiret. Den virker også med blæk eller tusch.

derwent-waterbrushes2.jpg
derwent-waterbrushes.jpg

 

 

PENSLER MED NYLON HÅR Sortiment af supergode pensler med nylonhår og kort, lakeret skaft i træ.  Findes i to formater og i mange størelser

pensel-akryl-goldline.jpg
pensel-akryl-goldline-flad.jpg

 

 

BØRNE PENSLER MED SVINEHÅR & PALET / MALERKNIVE 

pensel-til-born.jpg
palet-knive2.jpg

 

 

PENSLER MED SVINEHÅR  Sortiment af supergode lakpensler med lyse svinebørster og kort træskaft til lak og maling. Findes i 3 formater og i mange størrelser

pensel-natur-haar-1.jpg
pensler-natureline.jpg
pensel-natur-haar-assor-.jpg

 

PALLET - palleter i træ og plastik

malerpallet-trae.jpg
pallet-blomst.jpg

 

 

 

 

ART BOX Bornholm, Helgolandsgade 2, 3740 Svaneke - Bornholm - DK