Dansk English

 

 

Karen Monnet

 

 


CV til sidst      

 

papirarbejde

Karen-Monnet-akvareller.jpg

Drømme Billeder - akvarel og tusch på papir - 20x14 cm - solgt -


3D Verden

KAREN-MONNET-002.jpg

Drømme Billeder

Karen-Monnet-2 (2).jpg

Drømme Billeder

Karen-Monney-dreambox-paa (2).jpg

Drømme Billeder

Karen-Monney-dreambox-paa (4).jpg

Drømme Billeder

Karen-Monney-dreambox-paa (5).jpg

Drømme Billeder

Karen-Monney-dreambox-paa.jpg

Drømme Billeder


 

om Karen Monnet

Karen Monnet voksede op på stenbroen i København, men drømte sig ud i hemmelige verdener med blyanten i hånden. De mange barndomsferier på Bornholm, som ”indianer” blandt sand, sten og fyrretræer, gav næring til disse drømme, som nu er blevet Til ”Drømmebilleder”

Hun fortæller: Jeg har altid tænkt i rum og landskaber. Helst i miniaturer : Hvem mon boede nede i den græstot eller klippespalte? Tænk hvis man kunne. . . . Hvilken fantastisk verden ville afsløre sig, for den der var opmærksom!

Det var nok derfor jeg i en alder af 40 år startede på en arkitektuddannelse og bagefter arbejdede i de fantastiske landskaber på det norske Vestland. Jeg planlagde gode menneskesteder og drømte mig til at befolke de store og små naturlandskaber.

Jeg har boet mange steder, og altid elsket at udforske de nye hjem, ved at leve i dem. Haverne er også blevet bygget om mange gange. Havens landskab med mange ”hemmelige” rum, som lever deres eget langsomme liv, facinerer mig.
Alt dette samler sig i mine små rum-installationer, hvor jeg undrer mig over, hvem der mon bor i skoven - i luften - på den lille ø. Himmelstigerne åbner disse verdener op, så drømmene kan rejse endnu længere ud - og op - og ned . . .hvad mon . . . hvem mon . . .

ART BOX Bornholm, Helgolandsgade 2, 3740 Svaneke - Bornholm - DK