Dansk English

 

Maggi Baaring - Knojern, Konjak og Kærlighed

 

Maggi_Baaring-Plakat-70x100cm-Knoglern-Konjak_Kaerlighed-stor_small.jpg

Maggi Baaring: "Knojern, Konjak og Kærlighed"
1953 A.B.C. Teatret
70x94cm

Plakaterne koster 280 kr. stk. + moms / 350 kr. inkl moms

Vi sender gerne plakaterne til jer, lige meget hvor I bor, send os en mail på m.hiortpetersen@gmail.com. Det koster 52 kr. i afsendelse i Danmark og 20 kr. for røret vi sender den i. Det bliver så: 422 kr. for det hele.

 

Lidt om Maggi Baaring (1913-2004)

Maggi Baaring kom som 15-årig på Folmer Bonnéns Male- og tegneskole. Derefter kom hun i lære som skiltemaler hos Illum. Hurtigt begyndte hun dog med mode- og reklametegning (1928-33). Hun debuterede med en udstilling i Illums Bolighus i 1944.
Hun oplevede festlige og travle år, da hun havde mødt revykongen Stig Lommer, og hun lavede scenografi, plakater og programmer til en lang række revyer i Hornbæk, ABC-teatret og til Hermann Gellins Helsingør-revyer. Hun blev meget kendt som tegner, da hun lavede mange smukke og vidunderlige forsider til "Hjemmet" i 1940´erne og 1950´erne. Danskerne elskede hendes smukke og lette, personlige stil. Hendes illustrationer er meget let genkendelige. hendes hastig, henkastede streg, suppleret med lyse akvarelfarver skildret kvindefigurer på grænsen mellem det sensuelle og uskyldige.
Hun har illustreret erotisk litteratur, malet portrætter af bl.a. Suzanne Brøgger. Hun tog i mod plakat bestillinger igennem mest af sit liv, udover til ABC teater, lavede hun plakater til: Tivoli, FDB, Landsforeningen 'DANSK ARBEJDE', Dyrehavsbakken og mange andre. 

 

 

 

 

 

ART BOX Bornholm, Helgolandsgade 2, 3740 Svaneke - Bornholm - DK