18-Beach-Peach-detail-bear-101.jpg
Dansk English
painting supplies - malerartikler.jpg

 

MALERARTIKLER

 

 


 

LÆRRED  - Høj kvalitet, findes i både hør og bomuld. Fortæl hvilken kvalitet du har brug for og vi bestiller det hjem til dig. Vi rådgiver gerne omkring brugen af de forskellige kvaliteter og gør vores bedste for at vejlede dig så du får den kvalitet der passer til dit behov. 

BLÆNDRAMMER - Vi har mange forskellige størrelser på lager. Ring til os for at bestille en blændramme i de mål du har bruge for. Hvis vi ikke har det, skaffer vi det. Kiler er gratis, kom bare forbi hvis du mangler.

canvas.jpg
hor-larred-linen.jpg
Blænderammer - Stretcher Frames.jpg

 


CREA Gesso Blanco i 500ml. og CREA Gesso Medio i 1000 ml.

Gesso er oprindeligt en grunder af gips og animalsk lim, der anvendtes i italiensk middelaldermaleri. I dag bruges betegnelsen for en hvilken som helst grunder til træ eller lærred med henblik på senere bemaling.

CREA Gesso 500ml.jpg
CREA Gesso 1000ml.jpg

 


Royal Langnickel - Store pensler med nylon hår -   Perfekt til de store streger. God til alt fra akvarel og tusch til olie og akryl. 3 slags.

pensel-stor_small.jpg
pensel-stor1_small.jpg

 


DERWENT WATERBRUSH med nylon hår -   Perfekt til at tage med sig ud i naturen. Afgiver jævnt vand når penselfibrerne rører ved papiret. Den virker også med blæk eller tusch.

derwent-waterbrushes2.jpg
derwent-waterbrushes.jpg

 

 

PENSLER MED NYLON HÅR Sortiment af supergode pensler med nylonhår og kort, lakeret skaft i træ.  Findes i to formater og i mange størelser

pensel-akryl-goldline.jpg
pensel-akryl-goldline-flad.jpg

 

 

BØRNE PENSLER MED SVINEHÅR & PALET / MALERKNIVE (også fra Liquitex Freestyle)

pensel-til-born.jpg
palet-knive2.jpg

 

 

PENSLER MED SVINEHÅR  Sortiment af supergode lakpensler med lyse svinebørster og kort træskaft til lak og maling. Findes i 3 formater og i mange størrelser

pensel-natur-haar-1.jpg
pensler-natureline.jpg
pensel-natur-haar-assor-.jpg

 

PALLET - palleter i træ og plastik

malerpallet-trae.jpg
pallet-blomst.jpg

 

 

 

ART BOX Bornholm, Helgolandsgade 2, 3740 Svaneke - Bornholm - DK