41-Hannah-Pheasents-001.jpg
Dansk English
frames.jpg

 

INDRAMNING

rammer-red1.jpg

- før og efter - Klik at forstørre det.

 

Vi er indramnings specialister og vil hjælpe dig med at vælge den mest passende  indramning til din kunstværk. Vi plejer at sige, at en god indramning er lige som en kvinde der går med sminke perfekte til hende. Man bemærker det ikke, kun at hun er smuk.

For at se nogen af vores indramnings opgaver, klik HER

 

 


RAMMER: Et stort sortiment af rammer, både i træ og i metal. Mange års erfaring og viden om, hvordan man behandler kunst.

SPEJLE: Indramning af gamle spejle eller nye spejle til gamle rammer.

PASSE-PARTOUT: skæres til mål i syrefri bomuld  i næsten 100 forskellige farver.

OPSPÆNDING AF LÆRRED:
Vi kan både spænde dit maleri op på en ny blændramme, eller et gammelt maleri op på den oprindelige blændrammer eller lave en ny, hvis den gamle ikke kan genbruges.

 

drymount-example.jpg

- før og efter klæbning - Klik at forstørre.

KLÆBNING: af plakater, fotografier osv. Vi klæber både på almindeligt og syrefrit bagpap. Ved at klæbe en plakat eller tegning, bliver den perfekt flad og glat. Hvis billedet er krøllet vil det efterfølgende kun det kunne ses svagt og det forhindrer yderligere forfald.

RENSNING: Vi renser gerne malerier for røg eller generelt forurening. Cigaretrøg kan gøre guldne lærredet og gøre billedet uklart med tågede farver. Efter en rensning kan et billede se hel frisk ud. Farverne får lov til at komme frem og lærredet kan ånde igen. Det er ikke alle malerier vi kan rense, eller reparere, men vi giver gerne råd og hjælp om, hvor det er muligt.


SYREFRI PRODUKTER: Vi mener i ART BOX at det er vigtigt at bevare kunst ved kun at bruge syrefri produkter. Der er meget syre i alle produkter lavet af træ. Der er ikke syre i bomuld for eksempel, derfor er de passe-partout, vi bruger, lavet af bomuld.

Masonit, pap, og papir lavet af træ er farlig for kunst. Det er der mange, der ikke ved, og som bruger disse produkter i god mening, men det skader kunsten. Lyset fremkalder syren i papiret. Det starter i små gule pletter, og langsom bliver billedet gul og misfarvede.

Det er ikke kun store kunstværker, som skal bevares. Det er alle de ting, I holder af. En børnetegning, et billede fra loppemarkedet. Hvis det er noget, som skal bevares, er det godt at få det indrammet, og få gjort det ordenligt! Plakater og fotografier trykt på almindelig fotopapir har ikke brug for syrfri bagpap eller klæbn
ing, men skal så have en syrefri passepartout som ikke gulner eller falmer.

 

ART BOX Bornholm, Helgolandsgade 2, 3740 Svaneke - Bornholm - DK